Lid.Atletiekunie
Volg ons op Facook
 

Steeds Beter Run Eelde

Op zaterdag 15 Juni 2019 gaat voor de 6e keer het Raboloopcircuit in Eelde van start.

Alle afstanden gaan door de prachtige bossen van Eelde, het parcours loopt deels over fietspaden,gravel- en zandpaden.

De startlocatie is het terrein van de VNN (Verslavingszorg Noord Nederland) bij de nieuwe kliniek Vossenloo aan de Oosterbroek.

Dit jaar zal Eelde vernieuwd zijn! Het evenement zal 2 week eerder plaatsvinden dan gewoonlijk. Ook worden er nieuwe afstanden geïntroduceerd. Zo zal er dit jaar een halve marathon, 8 mijl en 4 mijl zijn. De jeugdloop blijft hetzelfde (1500 m). Zo proberen we de wensen van alle lopers tegemoet te komen.

Om 13.30 is de start voor de kinderen in de basisschoolleeftijd uit Eelde en Paterswolde. Zij kunnen gratis aan de kidsrun meedoen.

Het parcours voor de kinderen is een kwart mijl (groep 3 t/m 5) en halve mijl (groep 6 t/m 8) en deels onverhard. Voor de derde keer wordt er door hardloop wandelclub SteedsBeter de "K O"(kind-ouder) race georganiseerd, tijdens de "SteedsBeter"run aanstaande 30 juni te Eelde.

De ouder loopt de 4 mijl wedstrijd die start om 14.00 uur en zijn/haar kind doet mee met de 1500 meter die start om 13.30 uur. De snelste gezamenlijke tijd van ouder en kind, wint een fraaie beker.

Alle kinderen ontvangen een medaille.

Om 14.30 start de halve marathon

Om 15.00 uur gaat de 4 mijl van start

Om 16.00 uur vertrekt de 8 mijl

Alle deelnemers ontvangen een medaille. Voor de 8 mijl zijn het prijzengeld en de punten te behalen volgens het reglement van het Rabocuploop circuit.

Er is om de 2,5 km. een waterpost.

Er gelegenheid om om te kleden ,niet om te douchen.

Inschrijving

Voorinschrijving kan via inschrijven.nl

Halve marathon: 10 euro

4 en 8 mijl: 7.50 euro

De na-inschrijving kan tot een half uur voor de wedstrijd bij de kliniek Vossenloo.

Halve marathon: 12 euro

4 en 8 mijl: 9 euro

< Terug naar het programma