Lid.Atletiekunie
Volg ons op Facook
 

Steeds Beter Run Eelde

Op zaterdag 1 Juli 2017 gaat voor de 4e keer het Raboloopcircuit in Eelde van start. Dit jaar is het op een andere locatie, onder de naam de Steeds Beter Run, voorheen de Corso Run.

Alle afstanden gaan door de prachtige bossen van Eelde, het parcours loopt deels over fietspaden,gravel- en zandpaden.

De startlocatie is het terrein van de VNN (Verslavingszorg Noord Nederland) bij de nieuwe kliniek Vossenloo aan de Oosterbroek.

Om 13.30 is de start voor de kinderen in de basisschoolleeftijd uit Eelde en Paterswolde. Zij kunnen gratis aan de kidsrun meedoen.

Het parcours voor de kinderen is anderhalve kilometer en deels onverhard.De kids run wordt verdeeld in de schoolgroepen 3 t/m 5 en 6 t/m 8. Voor de eerste keer wordt er door hardloop wandelclub SteedsBeter de "K O"(kind-ouder) race georganiseerd, tijdens de "SteedsBeter"run aanstaande 1 juli te Eelde. De ouder loopt de 5 km wedstrijd start op 14.00 uur en zijn/haar kind doet mee met de 1500 meter start om 13.30 uur. De snelste gezamenlijke tijd van ouder en kind, wint een fraaie beker.

Alle kinderen ontvangen een medaille.

Om 14.00 uur gaat de 5km van start.

Om 15.00 uur vertrekt de 10 km.

De 10 km. telt mee voor het klassement van het Rabocup loopcircuit.

Alle deelnemers ontvangen een medaille. Voor de 10 km zijn het prijzengeld en de punten te behalen volgens het reglement van het Rabocuploop circuit.

Er is om de 2,5 km. een waterpost.

Voorinschrijving t/m 27 juni via knop inschrijven

De na-inschrijving kan tot een half uur voor de wedstrijd bij de kliniek Vossenloo.

Er gelegenheid om om te kleden ,niet om te douchen.

< Terug naar het programma